Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Τα Next Big Thing του Π.Α.Ο.Κ


Όπως είναι πολύ γνωστό οι ακαδημίες του Π.Α.Ο.Κ βγάζουν πολλά μελλοντικά ταλέντα. Έχοντας κάθε φορά στα πλάνα τους οι προπονητές των ελπίδων της Εθνικής τους μικρούς ηλικιακά παίχτες του Δικέφαλου τους δίνουν την δυνατότητα να δείξουν τα χαρακτηριστικά τους και κάποιοι αφήνουν μεγάλες εντυπώσεις. Όλοι οι μικροί αστέρες έχουν ανταμειφθεί ανάλογα από τον Π.Α.Ο.Κ καθώς τους έχουν γίνει ένα πολύ καλό συμβόλαιο αφού βέβαια και ο Π.Α.Ο.Κ το εκμεταλλεύτηκε αυτό βάζοντάς τους μία εξωπραγματική ρήτρα. Αυτό είναι ένα μικρό αφιέρωμα σε αυτά τα παιδιά του ΠΑΟΚ και θα ακολουθήσουν και άλλα καθώς η ακαδημία βγάζει κάθε χρόνο αρκετά ταλέντα.


ΠΟΖΟΓΛΟΥ:Ο Στέλιος Πόζογλου έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις και για αυτό κάποιοι έτρεξαν να τον ονομάσουν τον επόμενο Βιερινια. Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του κατά την σεζον 2013-2014 σε έναν αγώνα κυπέλλου απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Αυτήν την σεζον στην πρώτη ομάδα έχει πραγματοποιήσει μόνο 2 εμφανίσεις αφού ο Άγγελος δεν τον πίστεψε. Πραγματοποιώντας κυρίως εμφανίσεις με την Κ20 του Π.Α.Ο.Κ.

ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ: Ο Ευθύμης Κουλούρης ή αλλιώς ΜΠΟΜΠΕΡ ξεκίνησε την περσινή χρονιά φουριόζος αλλα φέτος δεν κατάφερε να αποδείξει τίποτα αφου οι εμφανίσεις του είναι λιγοστές.
Το καλοκαίρι προοριζόταν για δεύτερος επιθετικός μετά τον Κλαους αλλά η μεταγραφή του Παπαδόπουλου του άλλαξε τα πλάνα. Φέτος είχε την προοπτική να αγωνιστεί ως δανεικός σε μια ομάδα την Super League αλλά δεν δέχτηκε και προτίμησε να κάτσει στον Π.Α.Ο.Κ και να το παλέψει.


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης είναι ένα αμφιλεγόμενο ταλέντο καθώς κάποιοι τραυματισμοί πέρσι τον τράβηξαν πίσω. Πέρσι με τον Χουμπ Στεφενς στο τιμόνι είχε τις ευκαιρίες αλλά οι τραυματισμοί δεν του έκαναν το χατίρι. Φέτος έχει πάρει της ευκαιρίες του και έχει δείξει έναν ώριμο ποδοσφαιριστή με μέλλον.

KACE:Ο Ergys Kace είναι το «μηχανάκι» του κέντρου του Π.Α.Ο.Κ.Βασικός και αναντικατάστατος απο τότε που ανέβηκε στην πρώτη ομάδα του Δικεφάλου o Ergys ανταμειφθηκε και αυτός απότην δοιήκηση με ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο. Βασικός όμως δεν ειναι μόνο στην ομάδα του Δικεφάλου αλλά και στην Εθνική Αλβανίας.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου