Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

3-0 ΣΒΗΣΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΑΤΕ...


Όπως είχα γράψει και το απόγευμα πριν το ματς η διαφορά ανάμεσα στις 2 ομάδες ήταν τεράστια. Δηλαδή ακόμα απορώ πως καταφέραμε και πήγαμε τους ημιτελικούς σε 5ο παιχνίδι. Η νίκη ήρθε σχετικά εύκολα με 3-0 και τώρα η ομάδα καλείται να τελειώσει μία και καλή τον ΠΑΟ την Δευτέρα στο Παλατάκι. Aκόμη και οι παίχτες οι ίδιοι σήμερα μάλλον θα απόρησαν με το ότι έχουν χάσει 2 αγώνες από αυτόν τον αντίπαλο. Βέβαια στις δηλώσεις τους ήταν τυπικοί...





 Μετά το τέλος του αγώνα ο λίμπερο του Δικεφάλου Δημήτρης Γκαράς δήλωσε: 

«Θέλαμε πολύ να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και τα καταφέραμε. Δεν είναι ατομική προσπάθεια. Αυτό που μας έλειψε από τα προηγούμενα παιχνίδια ήταν η ομαδική προσπάθεια, που βγήκε σήμερα (σ.σ. χθες) στον αγωνιστικό χώρο. Ο ΠΑΟΚ κερδίζει ομαδικά και όχι ατομικά!», για να εξηγήσει στη συνέχεια πως «κομβικό ήταν το 2ο σετ που το πήραμε».

Επίσης, ερωτηθείς για το 5ο και τελευταίο ματς μεταξύ των δύο ομάδων στην Πυλαία είχε να πει:

«Σε όλα τα παιχνίδια ο Παναθηναϊκός μας έχει πιέσει πολύ. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, που είναι πολύ καλός στο μπλοκ-άμυνα και προσπαθεί να μην κάνει λάθη. Όμως, εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας, αυτό που ξέρουμε καλά να κάνουμε και πιστεύω ότι στο τέλος θα έρθει η νίκη».


 Την Δευτέρα λοιπόν η συνέχεια...Η μπάλα είναι στο γήπεδο μας τώρα....



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου