Κυριακή, 12 Απριλίου 2015

Κριστιαν Νομποα:Αφιέρωμα


Πλέον στα 30 του(9 Απριλίου 1985), μετά από πολύχρονη καριέρα στην Ρωσία προτίμησε τα ζεστά(λεφτά) και μετακόμισε στην Ελλάδα και τον Π.Α.Ο.Κ. Ξεκίνησε την καριέρα του από το Εκουαδόρ και μία από τις πιο δημοφιλείς ομάδες της χώρας την Έμελεκ.Άνηκε στην Έμελεκ από το 2004 εως το 2006. Μετά πήρε υπερατλαντική μεταγραφή μεταφερώμενος απο τα ζεστά στα κρύα στην Ρουμπίν Καζάν. Στην Έμελεκ πραγματοποίησε 89 εμφανίσεις σκοράροντας 8 γκολ.Στη Ρουμπίν Καζάν έμεινε μια πενταετία πραγματοποιώντας 121 εμφανίσεις σκοράροντας 24 γκολ.Ύστερα πήρε μεταγραφή από το Καζάν στη Μόσχα και στην ομάδα της Ντιναμό Μόσχας. Εκεί έμεινε μια τριετία εως τον Ιανουάριο πραγματοποιώντας 78 εμφανίσεις σκοράροντας 12 γκολ. Από τον Ιανουάριο και ύστερα ανήκει στην μεγαλύτερη ομάδα του γαλαξία.

Ο Κριστιάν Νομπόα παίζει στον χώρο του κέντρου και έχει μπαλιά διαβήτη. Όπως έχει πει και ο ίδιος ταιριάζει και του αρέσει να παίζει ως επιτιθέμενος του κέντρου στο 4-4-2.

Στην Εθνική του Εκουαδόρ έκανε το ντεμπούτο στις 28 Μαρτίου του 2009 και από τότε είναι βασικό μέλος της Εθνικής.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου