Κυριακή 5 Απριλίου 2015

ΠΑΟΚ-ΞΑΝΘΗ: +3 ΣΗΜΕΡΑ, ΜΙΣΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ


Άντε και κερδισε ο ΠΑΟΚ σήμερα, αλλάζει κάτι? Τίποτα απολύτως δεν αλλάζει κατά την γνώμη μου. Εκείνο το παιχνίδι τελικά του πρώτου γύρου με τα 5.000 κομμάτια στην Ξάνθη, να φωνάζουμε για κανένα τρίωρο πριν αρχίσει το ματς, γιατί ήμασταν τρελαμένοι μετά το διπλό στο φάληρο,  μάλλον θα κάνω καιρό να το ξεχάσω. 

Γιατί εκεί πιστεύω πως χάθηκαν πολλά πράγματα. Το μισό πρωτάθλημα που λέει ο λόγος. Χάθηκε η ευκαιρία να πας στο +7 και να στειλεις ξεκάθαρο μήνυμα ότι αντέχεις όση κούραση και αν τραβάνε αυτά τα παιδιά με τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Θα τους έσπαγες τον τσαμπουκά δηλαδή όλους που έλεγαν πως ο ΠΑΟΚ θα ξεφουσκώσει και δεν θα αντέξει και άλλες τέτοιες βλακείες. Και πως το καταφέρνουμε πάντα αυτό το πράγμα ρε παιδί μου δεν μπορώ να το καταλάβω. Τέλος πάντων αυτά είναι στο παρελθόν και πρέπει να κοιτάμε το τώρα, και το τώρα απέχει πολύ μακριά από τα όνειρα που κάναμε πριν 3-4 μήνες, όμως σίγουρα ακόμη υπάρχει στόχος και είναι εφικτός. Η πρωτιά στα playoff και τα προκριματικά στο Τσάμπιονς Λίγκ. Για σήμερα ένα έχω να πω...Άντε μωρή αρρώστεια....



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου