Παρασκευή, 10 Απριλίου 2015

Εξετάζει Μανούσο και Ναπολεόνι ο Π.Α.Ο.Κ!!!!!!Και καλά κάνει.....Αυτά τα νέα τα περίμενα καιρό τώρα. Ειδικά για τον Ναπολεόνι που το συμβόλαιο του τελειώνει το καλοκαίρι  νομίζω οτι ταιριάζει απόλυτα στον Δικέφαλο και οι κινήσεις θα έπρεπε να γίνουν πιο νωρίς.

Ο Ναπολεόνι ξέρει τα ελληνικά δεδομένα και είναι περιζήτητος μιας και το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι και με τις εμφανίσεις του έχει πείσει πολλούς. Βασικός στην επίθεση της  ομάδας του Ατρόμητου επι εποχή Νόπλια έχει πετύχει 10 γκολ από τον Ιανουάριο και έπειτα. Από το 2013 που ανήκει στον Ατρόμητο σε 53 εμφανίσεις έχει πετύχει 17 γκολ.

Ο Μανούσος επι τέσσερα ολόκληρα χρόνια απότελεί μέλος στο δυναμικό της ομάδας της Καλλονής. Πλέον είναι ο αρχηγός της ομάδας και πάντα βασικός.Από το 2011 και έπειτα έχει πετύχει 27 γκολ σε 110 εμφανίσεις και αγωνίζεται ως εξτρεμ και επιθετικός.

Σε κατάλληλη ηλικία και οι δυο στα 28 του ο πρώτος και 27 ο δεύτερος και με το ίδιο ύψος(1,78) είναι πολύ αξιόπιστες λύσεις για την ομάδα του Δικέφαλου.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου