Τρίτη 21 Απριλίου 2015

TO VOLLEY ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ



Χτες δεν ήταν μόνο το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ πέρασε για 1η φορά στην ιστορία του σε τελικό πρωταθλήματος. Κυρίως ήταν το γεγονός πως σε ένα ματς μάζεψε όσο κόσμο μαζεύει η Τούμπα στα τελευταία 2 ματς του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ. 

Και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Απέδειξε δηλαδή πως αν υπάρχει υγεία και ξεκάθαροι στόχοι τότε ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ αυτό το εγχείρημα θα το αγκαλιάσει. Και ας είναι και στο 'άθλημα' του τάβλι. Διάβασα και τις δηλώσεις του κυρίου Αγγελίδη μετά το ματς πως είπε οτι αυτό το κατόρθωμα του volley θα πρέπει να μας γίνει μάθημα. Λοιπόν πιο ηχηρό μύνημα από τον κόσμο χτες δεν θα μπορούσε να υπάρξει για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. 




Στην ουσία ο κόσμος αυτό που είπε προς την ΠΑΕ ήταν πως δεν σας πιστεύουμε, δεν μας δίνετε το ερέθισμα για να δούμε ένα λαμπρό μέλλον. Μακάρι λοιπόν όντως να έγινε μάθημα όλη αυτή η κατάσταση που επικρατεί στην Θεσσαλονίκη για την ΠΑΕ, που βλέπει πως ο κόσμος διψάει για υγεία και τίτλους και απευθύνεται πλέον στο volley και στο μπάσκετ και στο handball. Αυτοί ξέρουν καλύτερα, αυτοί παίρνουν τις αποφάσεις και ήρθε ο καιρός για δύσκολες αποφάσεις.

Καλή επιτυχία στα παληκάρια του Καλμαζίδη στα δύσκολα μάτς που έρχονται με τον Ολυμπιακό, και μακάρι να τα ευχαριστηθούμε...



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου