Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Ποιός θα είναι ο επόμενος τεχνικός διευθυντής του Π.Α.Ο.Κ??


Ο Βρυζας έφυγε, ο Βρύζας ήρθε, ο Βρύζας παραμένει και εξελίξεις δεν έχουμε......


Ο Τζακ ήταν αισιόδοξος ότι μέσα στο Πάσχα θα έχουμε εξελίξεις. Πάσχα λοιπόν και εξελίξεις δεν έχουμε. Ονόματα δεν ακούστηκαν πολλά αλλά κάποια μετρημένα στα δάχτυλα όπως ο Κοντρέρας και ο Κροιφ που ακούγεται ότι παραμένει ο κύριος στόχος του Π.Α.Ο.Κ αφού η Μακάμπι δεν κάνει κίνηση να του ανανεώσει το συμβόλαιο του και έτσι δίνει ελπίδες στην διοίκηση του Π.Α.Ο.Κ. Θα ακολουθήσει ένα αφιέρωμα στους προτεινόμενους στόχους του Π.Α.Ο.Κ

ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ:Ο Πάμπλο Κοντρερας αποσύρθηκε από την ενεργό δράση την σεζόν 2013-2014 και από τότε ξεκίνησε τα μαθήματα τεχνικού διευθυντή τα οποία και ολοκλήρωσε. Από τότε παραμένει ελεύθερος στην αγορά και προτάθηκε. Σίγουρα θα είναι μια επιλογή που θα συζητηθεί στα γραφεία της διοίκησης αλλά και σε εμάς τους οπαδούς.

ΚΡΟΙΦ:Ο Ζορντι Κροιφ αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2010 μετά από μια μεγάλη ποδοσφαιρική καριέρα σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες όπως Αγιαξ,Μπαρτσελόνα,Μαντσεστερ Γ. κ.α.
Μια καριέρα που κανείς δεν μπορεί να πει ότι είναι ισάξια με αυτή του πατέρα του(Γιοχαν Κροιφ). Όταν κρέμασε τα παπούτσια του ακολούθησε και αυτός καριέρα τεχνικού διευθυντή ξεκινώντας από την ΑΕΚ Λάρνακας.
Μετά το επιτυχημένο πέρασμα του από την Κύπρο τον Απρίλιο του 2012 αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο Ισραήλ και την Μακάμπι Τελ Αβιβ. Εκεί συνεργάστηκε με τον Αγγελίδη και όταν μετακόμισε στον Π.Α.Ο.Κ ο Αγγελίδης φούντωσαν οι φήμες ότι ο Κροιφ θα χαράξει τον ίδιο δρόμο. Φούντωσαν όμως όταν αποχώρησε και ο Βρυζας και τότε ο Σαββίδης με μια ανακοίνωση του έβαλε στοπ σε αυτά τα δημοσιεύματα.
Τώρα είναι στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του και από ότι φαίνεται συνεχίζει να παραμένει ο κύριος στόχος του προέδρου του ΠΑΟΚ. Παραμένει το φαβορί  για την θέση του τεχνικού διευθυντή και ο χρόνος θα δείξει αν τελικά επιβεβαιωθούν οι φήμες...






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου